Om Oss

Läs lite om vilka vi är och hur bolaget kom till liv

Vår historia

Home Call grundades år 2017 med ett uppriktigt mål och en passion som brann starkt: att leverera överlägsen kundservice och långsiktiga kundrelationer. Vår team har en gedigen erfarenhet av försäljning, kundservice och företagsledning.

Idag samarbetar vi med några av Nordens största uppdragsgivare, både från den offentliga och privata sektorn, och vårt rykte som pålitliga partners har gjort oss till ett glasklart val inom vår bransch.
Vårt engagemang sträcker sig bortom enstaka transaktioner; vi strävar ständigt efter att leverera förstklassigt arbete och investerar i hållbara partnerskap som varar över tid.

Vi är stolta över att inte bara möta förväntningarna, utan även att överträffa dem. Med ett team som drivs av vår passion och en dedikation till att skapa värde för våra partners, ser vi fram emot att fortsätta bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder.

Vårt team är vår styrka

En av de viktigaste aspekterna för oss är våra medarbetare, som tillsammans skapar en stark gemenskap och en unik känsla av samhörighet. För att kontinuerligt utmana och utveckla våra medarbetare erbjuder vi omfattande interna utbildningar och ser till att de alltid är väl insatta i den senaste informationen och tekniken.

Vi är fast beslutna att upprätthålla en av de mest stabila och låga personalomsättningarna i vår bransch. Detta uppnår vi genom att erbjuda konkurrenskraftiga löner, som överstiger branschgenomsnittet. Dessutom har vi implementerat kollektivavtal för att säkerställa att våra anställda åtnjuter de bästa möjliga arbetsvillkoren.

Vi är också medlemmar i den respekterade branschorganisationen Kontakta, vilket är en ytterligare bekräftelse på vår inställning och vårt engagemang för högsta standard inom vår verksamhet. Vi värderar våra medarbetares välbefinnande och trivsel högt och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där de kan blomstra och bidra till vår gemensamma framgång.

Som en fullvärdig medlem i branschorganisationen Kontakta är vi stolta över att kunna garantera våra samarbetspartners en hög kvalitet som genomsyrar hela leveranskedjan.

Home call logo white
TjänsterLediga JobbOm OssKontaktHome Call

Kontakt

Telephone whiteMail White

Följ oss

Facebook whiteInstagram whiteLinked In White