Home call logo white
Home call logo white

Kontakt

Telephone whiteMail White

Följ oss

Facebook whiteInstagram whiteLinked In White
Telephone whiteMail White
Home call logo white
Facebook whiteInstagram whiteLinked In White

Ta del av sveriges främsta callcenter

Vi levererar högkvalitativa outsourcingtjänster som skapar mervärde för våra kunder

Läs mer om oss

Trygg Kundkontakt 2023

Home Call grundades 2017 med en tydlig vision: att förenkla företags möjligheter att outsourca olika delar av sin verksamhet. Vårt team levererar imponerande volymer samtidigt som vi bibehåller en enastående kvalitet i alla våra tjänster.

Med många års erfarenhet i bagaget erbjuder vi allt från professionell kundservice till heltäckande lösningar för företag som vill outsourca sin försäljning och bemanning. Home Call drivs av ett team av passionerade och högkompetenta medarbetare med djupa kunskaper inom kundhantering och dess tillhörande processer. Tillsammans är vi dedikerade att skapa mervärde för våra kunder.

Våra värdeord är vår ledstjärna i allt vi gör

Kvalité

Vi har en konstant strävan att uppnå den högsta möjliga kvaliteten i våra tjänster och leveranser. Varje försäljning som genomförs av våra medarbetare på Home Call granskas noggrant av vår kvalitetsavdelning.

Långsiktighet

Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder och partners. Vi strävar aktivt efter att bygga dessa relationer med omsorg och förtroende som grundpelare. Tillsammans med våra kunder kan vi skapa de mest gynnsamma möjligheterna för ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

Mervärde

Vi strävar efter att kontinuerligt leverera mervärde i varje aspekt av vårt arbete, vare sig det handlar om att erbjuda kostnadseffektiva lösningar eller nyskapande idéer. Vi siktar alltid på att leverera betydande volymer och utmärkta resultat för våra kunder och partners.

Lojalitet

Vi värdesätter lojalitet och förtroende, både gentemot våra kunder och våra medarbetare, vilket återspeglas i vår branschledande låga personalomsättning. Denna stabilitet uppnås genom att erbjuda konkurrenskraftiga löner som överstiger branschgenomsnittet.

Tjänster vi erbjuder

Här nedanför finner du våra tjänster.
Välj en av knapparna för att få mer information om respektive tjänst.

Telemarketing

Telemarketing är en effektiv metod för att marknadsföra produkter eller tjänster genom telefonkontakt med potentiella kunder. Genom personliga samtal kan våra säljrepresentanter engagera era kunder, vilket kan öka er försäljning och generera kvalitativa leads.

Fältförsäljning

Fältförsäljning fokuserar på att bygga starka relationer samt erbjuda skräddarsydda lösningar tillsammans med kunden. Det är en strategi som passar för produkter eller tjänster som kräver direkt interaktion och demonstration.

Kundservice

Kundservice är avgörande för att hantera kundrelationer och skapa lojalitet. Genom att erbjuda snabb och effektiv support kan ert företag skapa en positiv kundupplevelse och bygga förtroende.

Eventförsäljning

Eventförsäljning utnyttjar möjligheten att marknadsföra och sälja produkter eller tjänster vid olika evenemang. Det är ett kraftfullt sätt att nå ut till en stor och intresserad målgrupp och öka er försäljning.

Mötesbokning

Mötesbokning är en strategi för att säkra möten med potentiella kunder och presentera företagets erbjudanden mer ingående. Det är en viktig del av försäljningsprocessen och kan hjälpa företag att omvandla prospekt till faktiska kunder.

Läs mer

Home call side image